20 d’agost del 2012

Últimes caminades abans de l'11 de setembre

Per tots els que volgueu continuar caminant per la independència, abans de l'11 de setembre queden unes caminades que per la seva proximitat o rellevància són ben interessants.

El dissabte 25 d'agost hi ha un acte nacional a Montserrat, i el diumenge 26  diumenge 9 de setembre [ajornat  degut al foc] una pujada a Sant Miquel.
           

A més, el diumenge 2 de setembre es farà una pedalada amb dinar popular a la Pineda Fosca de Cassà de la SelvaLes diferents sortides per als que hi arribin pedalant son:   Llagostera 9:30 al Pavelló,    Bonmatí 8:00 a Can Rajolet,    Bescanó 8:30 a l'estació,    Salt 9:00 al supermercat Consum,    Girona 9:30 al carrer Emili Grahit (Església Sant Josep),    Quart  10:00 Local Social,    Llambilles 10:20 a l'estació i Cassà 11:00 a l'estació. Vegeu el cartell per més informació de les activitats a la Pineda Fosca.
   




I encara més! Si voleu baixar caminant a la manifestació de l'11 de setembre, es fa una marxa a peu des de Sant Hilari Sacalm que surt el dia 9 i s'organitza en tres etapes, allotjant-se a Sant Celoni i Mollet del Vallès de manera gratuïta. Confirmeu la vostra participació el més aviat possible!