11 de setembre del 2012

Diada històrica

La celebració de la diada d'aquest 11 de setembre ha estat històrica, amb més d'un milió i mig de persones, en un ambient molt festiu, familiar, reivindicatiu i emotiu.

A Sant Gregori l'emoció ja es respirava a la pineda estona abans de pujar als cinc autocars que van sortir del nostre municipi, aconseguits amb la important col·laboració dels ajuntaments de Sant Gregori i Canet d'Adri.

Vam poder arribar a Barcelona ben puntuals per assistir a la manifestació, lluint pancartes, estelades i samarretes independentistes. A més, un representant de Sant Gregori per la Independència va estar a la capçalera de la manifestació amb les pancartes dels pobles amb assemblea territorial de l'ANC.


La celebració de la diada ha estat una festa i un clam del poble per la independència que s'ha escoltat a Catalunya i el món sencer.  En paraules de la Carme Forcadell, presidenta de l'ANC:
Hem compartit un moment històric que canviarà el futur del nostre País, junts hem fet realitat el somni de convertir la capital de Catalunya en un  clam per la independència ...
També ens cal fer un reconeixement al poble català que ha demostrat que és un poble madur i responsable que vol ser un nou estat d'Europa.
Tots plegats continuarem treballant fins aconseguir la llibertat nacional.
Més fotografies aquí.