21 d’agost del 2012

Anem l'11 de setembre a Barcelona en bus

Aquest 11 de setembre el poble català es concentrarà a Barcelona en un acte pacífic, massiu i democràtic per exigir als nostres representants polítics que iniciïn el procés de secessió de l’Estat espanyol convocant una consulta que permeti als catalans decidir sobre el nostre futur.

L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat per aquest 11 de setembre una gran manifestació amb el lema CATALUNYA NOU ESTAT D'EUROPA, per demanar la independència de Catalunya. No es demanarà el pacte fiscal, una oportunitat que el govern espanyol ja va deixar passar amb l'Estatut.


És aquesta una manifestació unitària, ja que l’ANC ha parlat amb tots els partits i entitats ciutadanes que convocaven una manifestació l'11 de setembre i han estat d'acord amb el lema que l’ANC promou, amb el que es podrà fer una gran manifestació.

Començarà a la plaça Catalunya de Barcelona confluència entre el Passeig de Gràcia i la Gran Via a les 6 de la tarda i amb els alcaldes i regidors que formen part dels Municipis per la Independència que ja són més de 500 s'anirà en manifestació fins al Parlament de Catalunya. L’ANC ha demanat ser rebuts el mateix 11 de setembre pel President de la Generalitat, Artur Mas, i per la Presidenta del Parlament, Núria de Gispert, per demanar que comencin les converses per obtindre la secessió.

Des de Sant Gregori per la Independència hem treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Gregori per organitzar autobusos per anar a aquesta gran manifestació a Barcelona. Els tiquets, a només 5 €, es podran adquirir a les parades que tindrem el 30 d'agost a la Nit de Tast a la plaça Rafael Masó i el 2 de setembre al mercat setmanal; i també es podran comprar a l’Ajuntament de Sant Gregori els feiners de 9 a 3. La sortida de l'autobús serà a les 3 de la tarda davant de l’Espai La Pineda.

Tal com va dir la Carme Forcadell, Presidenta de l'ANC
“Per a totes les persones que creguin que l’única sortida digna per a Catalunya és la independència i per a totes aquelles que vulguin una vida millor, ara és l’hora segadors.”