10 d’agost del 2013

Tarda de conferències i estelada d'espelmes a Canet d'Adri

Els companys de Canet d'Adri han organitzat per al proper dissabte 17 d'agost una jornada ben engrescadora amb activitats lúdiques i conferències on es parlarà de la nostra història i les campanyes actuals per treballar en l'assoliment de l'estat català.

La tarda començarà a 2/4 de 7 amb jocs de cucanya per als més petits i una xocolatada.

A les 8 en Jordi Bilbeny, escriptor, investigador i membre de l'Institut Nova Història parlarà sobre Recuperar el nostre passat, qüestió d'estat, amb documents i gravats dels segles XV a XVII que entre altres coses demostren que Cristòfor Colom, el descobridor d'Amèrica, era català, tot i que se'ns havia amagat.
A continuació la Gemma Cabarrocas ens explicarà la campanya Signa un Vot per la Independència que l'Assemblea Nacional Catalana ha posat en marxa per incentivar el dret de petició dels catalans.

I la Carme Renedo ens informarà sobre la Via Catalana, aquesta gran cadena humana que la diada d'enguany recorrerà de punta a punta el país.

A 2/4 d'11 s'encendrà una Estelada d'espelmes construïda a partir dels apadrinaments d'espelmes per 1€ que facin els assistents. Serà un moment ben especial que es celebrarà amb coca i cava per a tots.

Durant tota la jornada es comptarà amb una taula de la campanya Signa un vot per la Independència on podreu donar el vostre vot, venda d'articles independentistes i servei de bar amb begudes i entrepans de botifarra.

Aquest acte es farà a la plaça del poble, al costat del restaurant La Sala de Canet d'Adri.