4 d’agost de 2017

PARADA de la nostra Assemblea Territorial diumenge 13 d'agost a la plaça del mercat

PARADA de la nostra AT diumenge 13 d'agost al mercat, i CANVI D'HORARI DE SORTIDA DELS BUSOS PER A l'11-S: 13:30 h, dos quarts de dues.

PACK de SAMARRETES de l'Assemblea per a l'11-S


Podreu adquirir els "packs" de la samarreta per a l'11-S de l'Assemblea : Un SÍ esclatant i en diverses de les llengües del nostre país!
En trobareu a la nostra parada, on ens agradarà poder-vos saludar. També ens en podeu encarregar a santgregori@assemblea.cat o a qualsevol de nosaltres.

El preu del pack és de 15 € el pack d'adult, i 8 el de nens). A l'enllaç següent hi podeu veure com es distribueix l'import de la samarreta:
https://drive.google.com/file/d/0Byn22bJOE7eUaUNWVTRoUmg4ekk/view?usp=sharing

CAMPANYA DEL "SÍ"

Omplim de domassos de colors amb el "Sí" els nostres balcons i llocs ben visibles. En trobareu també a la parada o a la botiga online de l'ANC: https://botiga.assemblea.cat/index.php?id_product=444&controller=product

BITLLETS de BUS a BARCELONA per a l'11-S de 2017

Tindrem bitllets d'autobús des de Sant Gregori per anar-hi, al preu de 12 €. Aquest preu només cobreix el cost del bitllet.

Els busos sortiran a  DOS QUARTS DE DUES del migdia (13:30 h) de La Pineda.

Us recordem que si no podeu venir a la parada, a l'Ajuntament també hi venen els bitllets.

Recordeu-vos de consultar aquest blog regularment, i seguiu-nos a twitter : @ANC_SantGregori per actualitzacions i informació diversa de les nostres activitats.


En conformitat a  la LOPD (llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades personals, us informem que l'aplec de dades que fem (Nom i cognoms, email i telèfon) és exclusivament per a poder-nos comunicar amb vosaltres si hi ha cap modificació d'horari o de qualsevol mena pel que fa al servei d'autobús a Barcelona que us facilitem des de la nostra Assemblea Territorial (AT), i per poder trobar-vos si passa res a Barcelona l'11-S.
Amb posterioritat a l'11-S, ens comprometem a destruir aquestes dades.


El responsable de la custòdia d'aquestes dades és l'Assemblea Territorial de Sant Gregori de l'Assemblea Nacional Catalana, i podeu adreçar-vos per correu electrònic a santgregori@assemblea.cat si voleu que les destruïm abans de l'11-S o si voleu modificar-les, o si teniu cap dubte sobre el possible tractament que puguem fer-ne.