3 de setembre del 2013

Autocars i informacions pràctiques

Per anar preparant-vos per la Via Catalana cap a la Independència del proper Onze de Setembre, aquí teniu unes indicacions:

Hora i lloc de sortida: es faran dos viatges amb els autocars, que sortiran de La Pineda de Sant Gregori. Els inscrits haureu rebut un correu electrònic amb les indicacions de l'hora de sortida, sent els primers en sortir també els primers en tornar quan s’hagi donat per finalitzada la Via Catalana, vers les 6 de la tarda, després de cantar l’himne nacional de Catalunya (Els Segadors).

Dinar: a casa abans de sortir o amb carmanyola al tram 633 abans que es comenci a formar la Via Catalana (s’haurà adaptat una zona de pícnic), com us estimeu més.

Indumentària: de color groc (perquè la Via Catalana es vegi clarament des del cel i des d’arreu). Si porteu la samarreta feta per a l’ocasió, millor: ja s’han acabat, però potser encara en podeu trobar als punts de venda (al supermercat Valvi de Sant Gregori, per exemple).

Ràdio: transistors o telèfons mòbils amb connexió a Internet a fi de seguir els parlaments que es faran en diversos punts de la Via Catalana i cantar Els Segadors tots alhora quan s’indiqui. Recordeu de portar auriculars, ja que les mans les haurem de tenir agafades amb les de les persones que tindrem al costat.

Altres objectes útils: potser us pot anar bé portar una cadira plegable, jocs per entretenir la mainada... Depenent del temps que faci, un barret, un paravent amb caputxa, una ampolleta d’aigua (tot i que també hi haurà instal·lat un bar)... poden fer un bon servei.

Tram 633: no hi llencem cap deixalla, no malmenem res; que després de la Via Catalana tot resti com ho haurem trobat o, fins i tot, millor.