5 d’agost del 2012

Més de dues-centes persones caminen per la Independència

A les set del matí més de dues-centes persones han sortit dels municipis de Bescanó, Quart, Girona, Bonmatí, Medinyà i Sant Esteve de Llémena per caminar entre 4 i 16 quilòmetres, la distància més llarga, fins a la Pineda de Sant Gregori. L’acte ha acabat a la una del migdia.

Després d’un esmorzar popular, l’alcalde de Sant Gregori Jordi Noguer, ha donat la benvinguda als assistents i l’acte ha finalitzat amb el parlament de Jaume Soler, com a representant de l’Assemblea Nacional Catalana, que ha reivindicat el dret a la sobirania.





La marxa d’avui forma part d’una sèrie d’actes organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana arreu de Catalunya, previs a la gran manifestació del proper Onze de Setembre. L’Assemblea del Gironès per a la Independència ha programat per als propers caps de setmana pujar als cims del Rocacorba i de Sant Miquel, circular en caravana fins a la Jonquera, una bicicletada popular i realitzar una marxa de tres dies des de les Guilleries fins a arribar, l’onze de setembre, a Barcelona.





Podeu veure més fotografies en aquest àlbum o de la caminada des de Bescanó en aquest àlbum i des de Sant Martí de Llèmena en aquest.