1 de juliol del 2012

Actes locals d'aquest estiu

El 30 de juny es va donar el tret de sortida a l’anomenada Marxa cap a la Independència, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, i que finalitzarà amb una concentració massiva a Barcelona el dia 11 de setembre.

Les Assemblees Territorials del Gironès hi estem treballant de manera coordinada i es faran gran quantitat d'actes, que es van presentar el passat 3 de juliol i que podeu trobar en aquesta plana del Gironès per la Independència.

Des de Sant Gregori per la Independència organitzem una sèrie d'actes dins d'aquesta iniciativa, que són els següents:

El 8 de juliol al matí serem al mercat de Sant Gregori donant informació de l'Assemblea i, a més, podreu comprar estelades.

Us animem a penjar l'estelada durant la Festa Major. Per guarnir el nostre municipi, pengem-la tots al balcó!
I després... —per fer visible la consciència de país— ja la hi deixem penjada!
Podeu posar l'estelada tradicional, de roba, o bé una de rígida que ha preparat l'Assemblea, que es penja fàcilment amb brides i suporta les inclemències del temps. La trobareu a la nostra parada els dies 8 i 15 de juliol.

El 15 de juliol al vespre tornarem a muntar la parada informativa a la zona on se celebra la Festa Major del poble.

Per al 28 de juliol s'ha organitzat una caminada nocturna per la independència. Anirem al barri de l'església vella de Sant Gregori i, de tornada, ho arrodonirem amb un ressopó a la fresca.
A mesura que s'atansi la data, donarem més detalls en aquest mateix web.

El dia 5 d'agost Sant Gregori tindrà l'honor de ser el punt d'arribada de les marxes per la independència que sortiran de diversos punts del Gironès.
La pineda del costat de la piscina serà el punt de trobada dels independentistes gironins.
Aquest serà un dia important dins d'aquest procés que vivim, a nivell nacional i a nivell de poble: Sant Gregori serà l'amfitrió de les il·lusions sobiranistes de tota la nostra comarca! Quina joia!


Els nostres companys de Canet per la Independència organitzen per al 15 d'agost una pujada al cim de Rocacorba, que serà el punt de trobada de vàries marxes procedents de diferents punts de la comarca. S'hi podrà arribar a peu, en bicicleta o en cotxe.

Aquests no són, ni de bon tros, tots els actes que conformen la Marxa cap a la Independència.
A la secció de l'agenda anirem afegint altres actes que organitzen les Assemblees Territorials del Gironès, com un picnic-jazz a Girona o una marxa a peu des de les Guilleries fins a Barcelona, i dels que s'informa al web del Gironès per la Independència: http://www.gxi.cat/.

Finalment, l'11 de setembre anirem a Barcelona —cap i casal de Catalunya—, on es prepara una gran concentració coincidint amb la Diada Nacional. El lema que ens aplegarà és: Catalunya, nou estat d'Europa.