12 de juliol del 2017

Festa Major 2017: parada de la nostra AT diumenge 16 a la tarda

PARADA de la nostra AT a la Festa Major: diumenge 16/7/2017

És a punt de començar la nostra Festa Major 2017: aquest diumenge 16 ens plauria de saludar-vos a la parada que farem a la plaça de la Pineda, on hi haurà la majoria de les activitats de la Festa.

PACK de SAMARRETES de l'Assemblea per a l'11-S

Podreu adquirir els "packs" de la samarreta per a l'11-S de l'Assemblea : Un SÍ esclatant i en diverses de les llengües del nostre país!
(Actualització 14/7/2017: NO ens han arribat les samarretes a temps per la Festa (massa demanda). Però no patiu, ens trobareu els diumenges de juliol al mercat dels diumenges, o ens en podeu encarregar a santgregori@assemblea.cat o a qualsevol de nosaltres. 
El preu del pack és de 15 € el pack d'adult, i 8 el de nens): d'aquests 15 €, 6 € són per a la campanya del "Sí", 3 per a la nostra Assemblea Territorial, i la resta despeses d'adquisició i distribució.


BUSOS a BARCELONA per a l'11-S de 2017
Aquest proper 11 de Setembre caldrà tornar a demostrar que no ens encongirem ni ens rendirem. L'ANC convocarem una manifestació a Barcelona a favor de la democràcia, el Referèndum, i la Independència del nostre país: a la parada hi tindrem els bitllets d'autobús que noliejarem des de Sant Gregori per anar-hi, al preu de 12 €. Aquest preu només cobreix el cost del bitllet.

En principi, els busos sortiran a les dues del migdia (14:00) de La Pineda.

Recordeu-vos de consultar aquest blog regularment, i seguiu-nos a twitter : @ANC_SantGregori per actualitzacions i informació diversa de les nostres activitats.


En conformitat a  la LOPD (llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades personals, us informem que l'aplec de dades que fem (Nom i cognoms, email i telèfon) és exclusivament per a poder-nos comunicar amb vosaltres si hi ha cap modificació d'horari o de qualsevol mena pel que fa al servei d'autobús a Barcelona que us facilitem des de la nostra Assemblea Territorial (AT), i per poder trobar-vos si passa res a Barcelona l'11-S.
Amb posterioritat a l'11-S, ens comprometem a destruir aquestes dades.
El responsable de la custòdia d'aquestes dades és l'Assemblea Territorial de Sant Gregori de l'Assemblea Nacional Catalana, i podeu adreçar-vos per correu electrònic a santgregori@assemblea.cat si voleu que les destruïm abans de l'11-S o si voleu modificar-les, o si teniu cap dubte sobre el possible tractament que puguem fer-ne.